Caroline

Nu har jag precis städat hos min hamster Mulle:D och ska snart ta fram lite chips inför Let´s dance som hela min familj kollar på dårå, satt det ör liksom ingen idee att smita.
Men det verkade ju som om min katt Missan var rätt populär, jamena många tyckte hon va söt, och ja måste faktiskt bara säga att hon fyller 16år i år, och det kan man inte riktigt tro om den tanten, för hon ser yngre ut än vad hon är.
But anyway hade tänkt att fråga om ett litet smak råd av er, för jag som nu har köpt bil vill nämligen fixa i ordning den lite genom att sätta en liten dekor på baken, men ja kan inte riktigt bestämma vilken jag vill ha.

vilken skulle du välja till din bil?:P



♥LOVE Carro



image144






GLÖM INTE TÄVLINGEN NEDAN!

My

Nu är jag hemma efter en heldags shopping med min minsta lillasyrra (7 år)

Det var faktiskt förvånansvärt roligt, vi köpte massa godis och take away varm choklad haha. Hon va så söt och blev så himla glad när vi köpte nya stuprörs jeans snacka om att uppskatta ens närvaro.

Iaf så såg jag massor med söta vår-klänningar, men köpte inget alls eftersom att jag tänker spara den här månadens inkomster till Thailand resan som bär av om ca 2 veckor.
Puss på er
//My 


image145


image144- Glöm inte bort att vara med och tävla:D

Caroline

Japp som ni kan se så har vi då en tävling på gång, och vinnaren kommer vi nog ta ut på tisdag, så ni har ju några dagar till på er. Så glöm inte det.
Men nu över till det jag tänkte blogga om. Måste bara säga att det är otroligt härligt väder, och jag har faktiskt varit ute med Rocky och fått lite ren luft, så nu tänker jag mycket bättre:P fast det kan ju också vara chokladen som har gjort sitt *hihi*. Men vad har ni gjort idag då? jamena idag hade ju varit en underbar dag inne i stan och liksom bara gå runt och chilla lite, men men.

En bild som jag tog förra året på min katt Missan!

image146

♥Carro

GLÖM INTE TÄVLINGEN!

TÄVLING

Japp www.Trion.webblogg.se första tävling är igång. Priset är då dom här super söta örhängena från www.bettiesgalleria.com
Finns mycket fint på den hemsidan, iaf om du vill vara med och tävla om dom här hjärtformade Bamboo örhängena skriv en kommentar med blogg adress (viktigt) sen så skriver du ett inlägg i din egna blogg om den här tävlingen+ länkar till vår blogg. Super enkelt, så är du med och tävlar:)

Lycka till

puss på er

My, Jenny och Carro


image144
(låna gärna bilden. Tävlingen avgörs på TISDAG)

My

Jag var precis inns på H&M hemsida och kollade runt lite, det var faktiskt inte så där jätte mycket saker jag hittade som jag kände att "den där måste jag ha" men jag hittade lite fina saker. hihi det gör man ju alltid.
Satte ihop några av dom finaste, va tycks? Kragen va grymt snygg och färgerna var rätt coola måste jag säga
puss på er
//My
image141
bilder från: www.hm.com

Jenny

jag ligger nerkurad i soffan med balkongdörren öppen och känner dom friska vindarna samtidigt som jag får en nostalgi kick av att ligga och kolla på eva och adam, ni kommer väl ändå ihåg en gamla serien + nej fy tusan så söta dom är. Igår hade jag och My det super mysigt, Vi åt en god middag och sen åt vi en stor och god ostbricka, mums! Nu ska jag dricka lite koksté och fortsätta att kolla på eva och adam :)


Caroline

Japp nu är man uppe med tuppen:P haha ne men jag måste säga att jag vaknade nog fakiskt tack vare solen, för den skineren in i Christoffers rum som jag vet inte vad, men härligt är det i alla fall.
Snart ska jag åka hem och då antar jag att det är läxer som ligger och väntar vilket jag inte har något vidare sug efter:/ men men sånt måstes ju okså göras, dock.
Sen ska jag ju jobba dom två sista helgerna nu på sesongen så man kanske får in en liten slant, och kanske lägga ner på bilen nu när man har en sådan.
Men aja vad ska ni hitta på en sådan skinande dag? ah som sakt, så ska jag sitta i bussen hem 2 timmar:/

Här är lite bilder på min oh älskling när vi firade 1,5 år vilket var i Januari, men men.


Jag och Christoffer på bussen hem.



Lilla jag på bussen, pose:P

♥Carro

My

God morgon:D
vet inte varför jag e uppe så här tidigt under min lov vecka men somnade i ganska god tid igår. Iaf som Jenny sa tidigare så kommer det en lite överaskning till bloggen, det kommer bli super kul;) Vet tyvärr inte om jag får avslöja något än så jag väntar med att säga något. hihi
Juste det kommer också lite bilder från i går senare idag, ska försöka klippa till dom om en liten stund. Men hoppas ni får en underbar dag. vädret är iaf helt perfekt. Idag blir det vårjackan och ballerinas:)
puss på er
//My
image136
inte långt kvar nu;)

Caroline

Hejsan hejsan alla människor där ute:P nu har jag varit i Tebban (täby) och kollat läget lite. Hittade faktiskt inte något speciellt utan bara ett par guldiga örhängen. Igår blev det rätt sent eftersom vi kollade på "I know who killed me" så jg kan säga att jag är skit trött fast jag faktiskt har sovit 2 timmar nu när vi kom hem. 
Men jag tänkte lägga upp lite bilder på sakerna ja handlade i stan i förrigår. 


Min nya deo som luktar nice + mina kompis ringar ja ska ge My och Jenny + min korthållare från Gina med spegel.



Min vita och svarta tröja som jag köpte på H&M.

♥Carro

jenny

God morgon, nu sitter jag och har precis mailat iväg allt jag ville ha ifrån USA till min pappa. Nu får jag dock bara hoppas att han hittar allting. Ikväll har jag och My en liten tjejkväll. Det ska verklkigen bli super mys, jag måste hoppa in i duschen nu också så att jag hinner möta upp My i farsta där vi ska handla ansiksmasker samt det som fattas till maten. Det blir kyckling med hasselbackspotatis och kantarellsås. så himlans gott. Hur se eran dag ut?

My

Godmorgon alla underbara. Måste börja med att verkligen säg tack för alla super gulliga kommentarer om skisserna i inlägget nedanför. Ni ska bara vet hur otroligt glad man blir. *lycklig*
Va ska ni göra i dag då? själv tänkte jag ta mig till Farsta och möta upp Jenny, efter det så åker vi nog hem till henne och har tjejkväll och lagar middag tillsammans. haha vi får se hur det går.
Men ha en super bra dag
puss på er
//My

image127
haha har ingen aning om varför jag lägger ut den här bilden:P tycker bara att han e världens sötaste:)
bild av: My Sandin

My

God kväll på er människor. Hoppas er dag har varit riktigt underbar:)
ca en timme kvar tills GossipGirl börjar så vi har alla lite tid över. Jag blev precis klar med lite nya skisser som jag började på igår kväll.tyvärr så har jag inte hunnit fylla i dom med färg än men det skall göras lite senare i kväll.
Va tycks? ärliga åsikter folk:)
puss på er
//My
image125
av:My Sandin

Caroline

Snart ska middagen ner i magen, då mamma har lagat korv stroganoff och soppa. Ikväll är det ju Gossip girl och det är ju en av många höjdpunkter på veckan måste jag säga. 20.00 kanal 5 right? även om det är mitt favorit program tror jag att jag kommer missa det eftersom jag och christoffer ska åka hem till honom, men det löser nog sig, så ja kommer se det nån gång i veckan.
Men nu måste jag bara ställa en fråga, för mig är den frågan nämligen ganska svår eftersom alla tre är söta och aa Blair kanske inte är den snälla men ändå.

Vem är din favorit?

image121Jenny Humphrey image122Blair Waldorfimage124
Serena

♥Carro

jenny

dagens önskeoutfit
image24


- Kofta från H&M
- Armband Angela Gotborn
- Pumps Christian Louboutin
- Kjol Philip Lim
- Lipgloss från Christian Dior

My

Nu har jag vaknat av att mamma ringde och väckte mig, hm..klockan är 08.15 och jag har lov. Känns lite segt att behöva gå upp vid den här tiden. men men.
Andledningen är faktiskt att jag ska köra min syster till hennes kompis om några minuter, dom ska tydligen göra något idag.
Men jag e tillbaka om några minuter och då ska jag sova lite till tror jag, eller kolla på lite filmer kanske? vi får se.
hur ser er dag ut föresten? folk som redan e på jobbet? Här är en bild på dagens outfit föresten, lite slarvigt men klockan e faktiskt bara drygt 08.30 så jag är förlåten:P
puss på er
//My

image120
klänning:Indiska
tights: Vero Moda
Väska: H&M

Caroline

Hahah kära läsare, idag måste jag då säga har varit en ganska rolig dag. Det började med att jag och älskling vaknade och var på väg in till stan, då jag såg min granne och hans tjej (vi kollade alla lite skumt på varandra) som har gått i min paralell klass.
Sen handlade jag lite smått och kanske lite onödiga saker men ändå lite "användbara" saker enligt mig (kommer bild på sakerna senare). Sen såg jag massa från min paralell klass + att jag såg Blondinbella i H&M, och gissa om man inte blir chockad, jamena hon är ju hur känd som hällst, och ja måste säga att jag är ett av hennes många fann! Hon va såå söt!
Aja men sen åkte vi dårå (ja,christoffer + min familj) och kollade på en bil som jag har spanat in, och gissa om det inte slutade med att jag faktiskt köpte den!:D Så man kan ju då säga att det slutade med att jag verkligen shoppade stort idag!

Här är min bil!

image119

♥Carro

My

Hej på er all människor. Hoppas ni har haft en bra dag även om folk nu har börjat jobba och gå till skolan igen. Själv började lovet idag så jag har inget att klaga på. Vaknade runt 09.00 tiden och gick upp och bakade muffins. haha japp det gjorde jag, va inte alls sugen på frukost och hade inget bättre för mig så det fick bli lite muffins:)
Har er dag varit lika bra som min då?
puss på er
//My
image118
visst blev dom fina?

jenny

Nu har precis min pojkvän åkt för att åka skridskor med sin lillebror och träna hos sin sjukgymnast. Idag hänbder inget speciellt, ska nog ringa min gamla bästis Julia och fråga om hon inte vill ta en lång promenad. Det är ju trots allt så fint väder ute. Sen har jag inget planerat, ska också försöka få tag på My och Caroline så at vi kan bestämma när vi ska ha våran tjejkväll. Plus att jag ska prata med dom om en liten överraskning som kommer att dyka upp i bloggen :)

Kan ni gissa vad det är för överraskning ?

Caroline

Nu är jag uppe, men inte tack vare vädret eftersom det faktiskt är rätt mulet ute och väldigt grått om ni frågar mig. Men däremot vaknade jag upp med älskling bredvid mig vilket var glädjande.
Imorgon hade vi då tänkte åka in till stan, (har jag bestämt) och kolla lite i olika affärer och kanske handla något. Men egentligen borde jag inte åka till stan, för det finns inte något ord för mig som heter "bara kolla" utan jag måste handla något om ja är i stan. Men så orningsam som jag är har jag redan planerat vad jag ska handla i framtiden, vilket är ganska många olika saker, och det måste jag ju också ha pengar till.
Här är bland annat några av dom sakerna som jag vill ha, och kanske köper nån gång i framtiden:D

image114
Hjärt formade örhängenfrån cocco.se Canada goose väst från Homerun
+ massa andra saker jag inte kan visa.

♥Carro

My

Godmorgon människor. shit va trött jag är, hoppas jag vaknar till snart. Jag har iaf hunnit prova den nya tröjan jag köpte igår. Super smart och verkligen jätte bekväm. Perfekt för slappa söndagar:)
Så.. någon som ska göra något roligt?
puss på er
//My
image113
Tröja/tunika: Bikbok
Tajts: Vero Moda
Väska: Åhlens

My

Förlåt för den otroligt tröga uppdateringen dom senaste timmarna:/ Men jag har helt enkelt inte varit i närheten av en dator så det har varit helt omöjligt att blogga. Men iaf... Jag har varit på bio med syrran och mamma, hihi faktiskt jätte trevligt. Blir lliksom inte av så ofta längre. Va hette filmen nu igen? hm.. typ National Treasure 2. Hlet okey film men så typisk "amerikansk" innehåller både ett stort tal och fillmkyssar. Sen handlade jag lite nya kläder också (kommer bilder i morgon) från lite olika affärer super smart tunika köpte jag, kommer att bli mycket använd.
Juste hittade den här klänningen i går inne på Åhlens i vällingby. Jag köpte den inte för helt ärligt så tror jag inte att jag kommer att använda den specielt mycket men älskade verkligen mönstret så jag tog några bilder till lite senare inspiration. Får se om jag köper den eller inte. Föresten hur har eran dag varit? ska ni också kolla på melodifestivalen i kväll?
puss på er
//My

image112
klänning: Åhlens (ej köpt än:P)
tajts:Vero Moda
jacka: H&M
väska: H&M (systers)

jenny

Ikväll blir det middag hemma hos min familj med melodifestivalen, mys! Det kommer förmodligen att bli, jag, min pojkvän, mamma, pappa, min faster, hennes ''man'', min moster och hennes ''man''. Det var nu ett tag sedan man träffade dom :) plus att min faster kanske ska flytta upp till samma ''gård'' som vi bor på, himlans roligt :)

går var som sagt sista dagen på våran prao, lite tråkigt faktiskt. I slutat av dagen fick jag i alla fall ett jätte fint linne från the stray boys super nöjd blev jag! Efter det så åkte jag till farsta därför jag mötte upp adam som skulle klippa sig. sen blev det raka vägen hem och ut med hunden.

Caroline

Sista dagen på praoen! Ah vet liksom inte om man ska vara glad eller ledsen för självklart är det ju skönt att ha veckan över, men samtidigt måste jag säga att det har varit så sjukt roligt att jag nästan skulle vilja jobba där. Funderar faktiskt på att kanske skicka in ett cv lite senare på året som hon själv faktiskt föreslog:)
Men som säker många vet brukar man ju faktiskt få något sista dagen, och det fick jag, jag fick välja mellan massa praliner vilka jag ville ha + att sen packa dom snyggt i en liten ask, och jag måste säga att jag blev sjukt nöjd! Det är nämligen as svårt att knyta såna snygga rosetter. Sen fick jag även choklad dricka (vit) att ta med mig i handen (take away) vilket gjorde färden hem mycket varamare och mysigare.

Detta fick jag av praoen idag!I asken finns då praliner, som vi ska smaska på när mamma kommer hem från jobbet:D

image111

♥Carro

My

Godmorgon människor shit vilken underbar fredag. haha nej men det är ju soligt ute och jag ska lugnt köra på vår jackan och ballerinas. Då är våren på väg:D
Hur ska ni spendera fredagen då? Själv ska jag jobba till 13.00 sen kommer syrran och hälsar på så då ska vi nog luncha ihop. Efter det så lär jag väll jobba några timmar till. Jag tror faktiskt att jag ska till IKEA i kväll oxå. haha japp på en fredags kväll. Men ha en super bra dag, nu ska jag springa till bussen så jag hinner köpa med mig lite kaffe.
puss på e
//My


Caroline

Japp morgonen började ju som vanligt riktgit bra med sovmorgon som hela veckan. Sen när jag kom till jobbet blev jag lite överraskad över det glada humöret som chefen va på, hon gav till och med mig en komplemang över mina kläder vilket ja lev sjukt förvånad över, men självklart blir man glad om man får en kommentar(?)!
Men ahh gick skit bra på jobbet, och då menar jag skit bra, fick göra påskägg i vit choklad, och ja måste säga att det såg sjukt gott ut! det va nästan som man ville ta med sig ett ägg hem själv:P men så dum är jag inte.
Sen när typ dagen slutade i gammla stans pralinhus fick jag med mig hem typ chokladdrycks kulor som gör att det blir smak av vanilj och vit choklad, så det måste jag faktiskt ta och smaka nån dag,jamena det såg ju sjukt gott ut!

Föresten är det nån som har varit i Gallerian i veckan och kanske sätt mig?:P
Lite fika med koppen jag fick av älskling i alla ♥ dag + kaka som syrran och jag bakade:)

image110


♥Carro

My

Nej nu hungrar jag snart ihjäl, så jag ska gå och käka lite middag med min familj. Btw aww jag har sett hela MQ nya vår "Mars" kläder, som ska in i nya Vällingby affären. Shit va fint de e. + att jag har larmat typ..massor:P
Men berättar mer sen, ska käka lite nu.
puss på er
//My

image104

Caroline

Godmorgon alla! nu snart är det dags att åka till bussen eller hur man nu säger och sen direkt till jobbet(praoen). Man får ju ta och akta sig lite nu när man äter ute varje dag, jamena det är lätt att det bara blir skräp mat, men för min del har det typ varit macka och korv dom senaste dagarna som kanske också räcknas som skräpmat(?) Men aa annars är det ju lätt att man går upp i vikt, och speciellt när man är omringad av alla olika sorters praliner.
Vet inte riktigt vad jag ska göra dock, men börjar väl som vanligt i Gallerian, och får sedan se om jag stannar kvar där hela dagen.
Men aja ha den trevlig dag allisammans! Och skriv gärna vad ni ska göra
(Sorry men jag vill verkligen inte sluta som henne)

image106

♥Carro

My

Gud vilken trevlig dag jag har haft:) Först haft super roligt på jobbet och sen avslutade jag dagen med att gå ut och äta middag med 2 andra kompisar. Det känns som det var jätte länge sen vi gjorde något sånt tillsammans. Super trevligt:)
Hm.. vad gjorde jag mer?  nej inget specielt hade bara en otroligt bra dag.  En gång för alla, vvad är bästa onsdags Tv? Top model eller Grey's anatomy?
Puss på er
//My


jenny

min älskling fyllde 17 år igår :)

jenny

ååh, min prao går helt underbart bra! Jag har helt sjukt kul och det finns en massa fint vårnytt som just har kommit. Har redan kollat in in jacka ett par byxor jag vill ha. I måndags skulle Jozephine ha kommit och lämnat mina 1000:- hon är skyldig mig. Men ack hon kom ej. Sen skulle hon ha kommit igår och lämnat mina pengar. Mellan tre och fyra skulle hon ha dykt upp. Vid klockan fem hade hon inte dytk upp än. Jag har ringt både hem till hene och till alla tre mobil nummer hon har. Men ingen ringer tillbaka, vad tusan ska jag göra för att få mina pengar tillbaka?

Caroline

OMG! vilken dag jag har haft! helt underbar, och verkligen skit rolig! Nu känner jag verkligen att jag är glad igen. Idag har jag ju då varit i Gallerians Pralinhus till lunch och sen fick jag åka till gammla stan och det var verkligen hur mysigt som hällst. Så haha nu har jag varit på alla 3 pralinhusen, och måste säga att jag älskade verkligen att vara i Gallerian, verkligen skit roligt! + all den goda chokladen jag fick smaka!!! underbart!
Jag hade tänkt lägga ut några bilder lite senare ikväll på dom sakerna jag har fått än så länge.
Måste bara säga att personerna jag jobbade med idag var verkligen hur roliga som hällst och dom va typ bara 20-21 år gammla så man har ju liksom lite saker gemensamt igenför med kanske 50åringar som liksom har familj och kanske typ barn i samma ålder, det blir ju liksom inte samma sak.
Men verkligen skit roligt, jag känner att denna dag har gjort mig gladare än nånsin, jamena jag har typ varit depig och stressad som senaste 2veckorna och verkligen på verkat allt jag gör. Så nu känner jag mig såå himla levande och glad!!! ÅHH shit va jag är glad!!! Nån annan som kanske är lika glad som jag?
Juste fick göra påskägg idag och dom blev verkligen as snygga, så om ni vill ha något som jag har gjort med hjälp av personalen kan ni ju alltid gå och köpa ett påskägg i Pralinhuset i Gallerian!;D



♥Carro

My

God morgon god morgon:)
Härligt väder det e ute, solen skiner och tyckte jag hörde lite små fåglar kvittra (haha lite överdrivet kanske) men jaja. I dag ska jag iaf köra på Ballerinas för det är faktiskt inte så kallt ute. Jag lägger ut en dagens outfit lite senare idag när jag kommer hem från jobbet. Men ha en super bra tisdag nu. Gör någonting roligt:)
puss på er
//My
image105

Caroline

Japp nu när alla har sakt hur det var på praoen kanske det är min tur, och ahh den är då lite annorlunda. Det hela började då skit bra, kom dock 1 h tidigare men jag mena det är ju bättre att komma tidigare än för sent, satt det var nog bara bra. Oj juste glömde säga vart jag praoar, men det är då på Pralinhuset men choklad och allt det där goda!
Men så sen efter att jag typ hade jobbat i 2h började jag känna mig dålig och då menar jag riktigt dålig, fick skit ont i magen, hela jag började darra, så när jag stod på pallen och skulle göra rent hyllorna vart det inte alls stabbilt längre för mig att stå, och sen att mina händer darrade jortde det bara svårt att hålla i alla choklad askar. Satt jag blev tvungen att gå hem efter bara 2,5 h första dagen! Men jag hoppas verkligen mina värkor går över under natten för imorgon ska jag ju först till tandläkaren och sen till Pralinhuset.

Satt hela dagen har väl varit lite skum för mig, och stackars pappa fick komma och hämta mig tack vare min status jag var i. Så tack pappa!
Åhh juste sen imorse när jag var på bra humör fick jag reda på att Christoffer klarade uppkörningen så nu har han körkort!!!!! fatta vad det betyder? vi kan ju liksom åka vart vi vill nu, äntligen!!

Mycket text, jag vet!
Bild på butik

♥Carro


My

Hej på er<3 Kom hem för en liten stund sen och det gick faktiskt jätte bra idag på MQ. Perfekta jobbet för dig som älskar att vika kläder i 7 timmar. haha nej nej det va faktiskt roligt. Oh shit va snygga kläder dom har. Jag va med och packade upp lite nya vårkläder och kan säga att dom är RIKTIGT snygga. Sen har jag också lärt mig att larma kläder vilket var betydligt krångligare än vad man kan föreställa sig. hihi så himla mycket saker att tänka på.
Ha en bra kväll
puss på er
//My

image103

jenny

Nu är kläderna på, naglarna målade, håret plattat och sminket är på. Jag är redo att gå! fast det är en timme kvar så jag kan ta det lungt och äta min goda fruktsallad till frukost ifred :) Idag börjar jag att praoa på the stray boys. Känns lite nervöst. Jag har drömmt att dom har glömt att jag ska komma och så blir allting jätte pinsamt. uchs! Men hoppas att allting går bra. Sen ikväll blir det ''kalas'' Adams pappa fyller ju som sagt år. Och imorgon blir det kalas igen då Adam fyller år :)
När jag åker hem till dom idag så stannar jag nog till vid NK och köperlite blommor till Johan, då blir han nog super glad! hihi. Hoppas att ni får en rolig dag!

Jag har ett litet problem. Vad tycker ni att jag ska ta för följande skor: Svarta stövlar, Gucci lofers, Vita pumps eller svarta ballerina skor ? HJÄLP!

My

God morgon alla:) Titta så fint det blev i mitt rum. Jag städade nämligen och det blev väll någorlunda rent tycke jag. Men jaja nu måste jag springa ner till bussen, vill inte vara sen första dan på jobbet:) Önska mig lycka till<3
puss på er
//My

ps. Det blir inte mer städat bland mina kläder:P
image102

Caroline

Uch vad jag är trött asså, så sorry för jag inte har bloggat något idag, men My och Jenny tycks ha skött det bra. Men eftersom jag är så hilma trött asså då menar ja trött så man glömer vilken dag det egentligen är, tänkte jag inte skriva så mycket. Jag måste bara dela med mig om den här musiken, asså så himla bra låt och lyssna på speciellt om man åker i bilen med cab;)
Skulle kunna vara värsta braiga sommarhiten, men kanske lite väl tidig nu i såna fall.




♥Carro

jenny

nu sitter jag hemma med värkande fötter efter en hel dags shopping, igen (a) Imorgon fyller Adams pappa Johan 51 år, sen på tisdag fyller Adam 17 år :) har redan köpt hans födelsedags present men ska nog köpa något mer hihi. Eller så köper jag något fint till mig. Imorgon börjar praoen, så himlans kul. Jag trr att jag kommer luncha med emmy någon dag, sen ska jag äta med mamma och kanske min moster, mys mys mys.

Dagens shopping:
Två linnen
En t-shirt
ett par super sköna strumpor
Ett par tights
Foundation
Puder
Hårspännen
Dra bort mojs, (skit konstig)


My

orkar inte ta någon dagens outfit idag så det får min kära lilla syster bjuda på.
Visst e hon söt+ att hon har min hyper fina väska på sig, så det kan inte bli så mycket fel:P
puss på er
//My

image101

My

Hej och god morgon på er<3

Någon som har något roligt planerat idag? Själv så vet jag faktiskt inte. Jag är fortfarande så trött så jag tänker inte riktigt klart. Men i morgon så börjar praon på MQ. Det ska blir riktigt kul, även om jag inte har någon aning om vad jag ska göra. Någon som har något tips, som har jobbat i klädbutik förut?

Ps. detta är kärlek för mig, hihi

puss på er

//My

image100

Caroline

Nu är man hemma utvilad som jag vet inte vad. Skit skönt i alla fall. Har ju varit hemma och Christoffer och vilat upp mig efter en stressad och helt koskad vecka måste jag säga! Så vi kollade lite på filmen chuck and larry som va väldigt rolig och haha kanske lite bögig vilket ja inte har något emot. Men sen så kollade jag då på Gossip girl, eftersom ja har missat alla, tack vare att vi inte hade 5:an, men nu fan har äntligen viasat skaffat 5:an! Satt de är väl typ de ja har gjort medans ja har varit borta.
Tänkte kanske köpa lite smink nån dag, men jag vet inte vad som skulle passa mig? skulle gärna vilja köpa en lite mossig grön ögonskugga,  men vet liksom inte om det skulle passa? vad tror ni? här är en bild på mina ögon.

image99

♥Carro

My

Jag hade då tänkt köpa den där skjortklänningen på Gina men jag bestämde mig för att köpa den här istället. Ganska lika men den här va snäppet finare:P hihi jag får önska mig den andra i födelsedags present:)
va ska ni hitta på idag då?
puss på er
//My
image98


My

God morgon på er, eller god förmiddag kanske man säger? aja alla sovit gott? Det gjorde jag iaf. Idag tänkte jag nog bara ta det lugnt, kanske ta en sväng mot stan och handla ett par nya skor men vi får se om jag orkar. Föresten kolla vilken ursöt klocka jag fick igår. Min farfar kom förbi med massa gamla smycken och då låg den här lilla guldklimpen där:)
puss på er
//My
image97

jenny

god morgon, har precis stigit upp ur min säng, haha älsklingen ligger som vanligt kvar och sover. Jag gillar inte att liggga länge i sängen. Äntligen ska jag få min efter längtade väst :) Ska också försöka tvinga med mig mamma och pappa in till stan så att jag kan få välja nya glasögon och få några t-shirtar som jag vill ha.
vad ska ni hitta på idag ? :)

Dagens outfit:
Klänning, Gina Tricot
Strumpbxor, H&M
Halsband, Present från Frida

image96

My

Hej alla människor, Hoppas ni får en trevlig fredag:) Känns verkligen super bra just nu. Allting är nämligen klart. Alla sv np är färdiga och så gjorde jag mitt engelska muntliga idag som gick så jävla bra. Vi spelade oxå in vår teater på drama lektionen idag. Haha
Dagens outfit
puss på er
//My
image95

jenny

nostalgi, jag har ett jävla nostalgi moment här hemma. Sitter och lyssna på en massa gamla låtar och dansar sådär lagom löjligt. Sen så  håller jag även på att planera min tjejmiddag som jag ska ha under sommaren och under lovet tror jag. Men det är så mycket som ska fixas så jag gillar att lanera allt så att det blir bra :)

Och fyfan vad orättvist det var igår, min pappa fick åka såndär stridsbpt ut till boxholm för att fika, ja för en jävla fika! Nej nu sitter och funderar om man inte ska smöra in sig hos pappa så jag och tjejerna kan få åka sån båt ut till boxholm och spendera en hel dag där. Eller kanske hyra en segelbåt, jag har så många olika planer, det ska bli perfekt (a)

jenny

Idag är jag fortfarande sjuk. och jag måste bli bättre tills på måndag då jag ska praoa på the stray boys. Och imorgon ska jag till farsta för att köpa västen som jag vill ha :)
Igår var det som alla redan vet alla hjärstans dag. Jag sprang runt sjuk som ett djur i farsta och letade efter något att ge min älskade pojkvän. Det hela slutade med en super fin kofta från MQ. hihi han var super fin i den! :) själv fick jag ett jätte sött guld halsband med en vit såndär sak. Jag ska fotografera den sen och lägga in här på bloggen :) Sen fick jag även en stor fin röd ros, tack älskling! Och av mamma fick jag ett super fint linne med en matchande trosa, min mami är snäll! NEj nu ska jag kolla klart på Juno och bli frisk!

image94

Caroline

Ja igår va det en lång dag må jag säga, först va det ju alla♥dag, sen hade man läxer och så funkade inte gymnasieintagnings sidan, så jag fick då gå upp 5.30 idag för att se om det funkade och gissa, det funka! :D så nu har jag skrivit ut papprena och bara be pappa skriva på. Det blev då Michael Elias teoretiska inriktning Ekonomi, hoppas ja kommer in!
Åhh idag är sista dagen för oss på 2 veckor i skolan eftersom vi har prao nästa vecka och sen sportlov!!!! nice va?
Aja ville faktiskt bara säga godmorgon på er gott folk!

image90
(Min hund som ärden gulligaste av dom alla,enlig mig i alla fall)
♥Carro

My

Nej nu ska jag nog gå och krypa ner i min säng och sova lite. Vi ses i morgon kära människor. Sov sött:D
puss på er
//My
image89

Caroline

Måste bara säga att bakelserna jag köpte till familjen från mig dårå var super goda! Det var liksom nästan så att jag vill åka tillbaks och handla fler, dom va verkligen super goda! Thihi det lilla hjärtat va min, älskar vit choklad!

image87


♥Carro

My

Kom på att jag hade glömt lägga upp dagens outfit. Här kommer den iaf. Massor med blommor. Aww va jag längtar till våren, då ska jag gå med blommiga tunikor precis hela tiden. hihi
puss på er
//My
image83

My

Får jag presentera dagens rätt, lagad av My och Carro under Hk. Visst ser det lite gott ut?:P
puss på er
//My
ps. de vita är typ blommor som jag lärde hela gruppen att vika:P En av mina bra egenskaper. haha

image81

Carro och My

Japp ringde nyss till Christoffer och sa att jag inte kunde träffas idag, tack vare tid och läxor, så nu är både jag och My utan träff för kvällen:( Men jaja life goes on. Och dessutom är ju kvällen lång och oplanerad:) Intresserad? haha puss på, er
//My och Carro


jenny

image779
Jag är med och tävlor om de här suer söta skorna från Steve Madden, helt underbara. Nu sitter jag och håller tummarna att det är jag som vinner. var med och tävla ni med!

Carro & My

Japp här sitter vi nu i datasalen My och jag (carro) och gör typ inget, eller egentligen har vi lektion men men. Det serveras mackor och te, vilket är super gott:)
Nu har vi märkt att vi inte längre ligger på mest "aktiva" men vi lovar, vi kommer tillbaks! I kväll skall ni få se på andra bullar. Då skall det bloggas.
Men upp med hakan, det är ju ändå torsdag, alla hjärtansdag och imorgon är det ju trots allt fredag! Några planer inför helgen?


puss på er
//My och Carro

Caroline

Godmorgon gott folk, hoppas ni har sovit gott! Måste bara säga ha en trevlig alla♥dag! jag ska då träffa Christoffer idag efter skolan och byta present, man undrar ju vad man får.
Ska även ha på mig mina nya skor idag, dom ser faktiskt nästan som ett av paren som jag bloggade om förlänge sen.
Vem ska du fira alla hjärtansdag med?


♥Carro

My

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Jag har börjat blivit så himla trött på kvällarna, vilket egentligen är ganska så skönt. Men aja hoppas alla kollade på Top model eller Grey's Anatomy i kväll. Något man verkligen inte får missa:) Men sov sött alla människor, nu ska jag gå och knuffa bort katterna som tydligen har somnat i min säng. Sov gott!
puss på er
//My
image80

jenny

bara för att jag har så himlans  tråkigt, om man bort ser från top model season 9 som går  på trean just nu

X) hamnat på sjukhus/akuten
(X) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(X) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(X) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(X) varit ordlös
(X) hatat värme
(X) skrivit på någons arm
(X) dissat någon som ringt på min mobil
(X) dissat någon som gillar/gillat mig
(X) hatat någon som jag egentligen älskar
(X) ångrat mig
(X) varit svartsjuk
(X) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(X) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(X) hatat min kropp och mitt utseende
(X) spelat gitarr
(X) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
(X) har vibrerat av nervositet
(X) tagit någon på asset
(X) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
(/) gillar inte då folk frågar mig saker.
( ) drömmer ofta mardrömmar
(/)skulle kunna döda för någon.
(/) skulle dö för någon
(X) har ett smeknamn
(X) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
(x) tagit min kompis pojkvän (HAHA jag var sex år)
(X) cyklat utan händer
(X) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(X) viskat i någons öra
(X) skrapat upp knäna
(X) tuggat på ett grässtrå
(X) hållit i en orm
(/) varit så full att jag inte kunnat gå
(X) trott att jag varit odödlig
(x) kastat min telefon i vattnet (nja i ett juice glas)
(x) vaknat av att jag gråter
(X) har gråtit i någons närvaro
(X) önskar mig ett liv med en speciell person
(X) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(X) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(X) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
(X) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(X) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för en speciel person just nu.
(x) gillar muskler
( ) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
(X) har rökt
(X) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(X) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

My

Aww kolla, det här måste ju vara den ultimata alla  image79dag presenten. Hur sött var inte detta? Finns iaf på http://www.victoriassecret.com för både pojk och flick vännen
image78

Caroline

Har varit i stan till typ nu, och ahh det va väl okej, kanske kunde haft roligare men men. Jag fick då ett par skor av mamma som jag hade velat ha länge, och hon sa att jag fick dom i alla♥dag, så det gjorde mig faktiskt riktigt glad!:) Men sen köpte jag även present till Christoffer tills imorgon, som ja snart faktiskt hade tänkt slå in, kan inte säga att jag riktigt blev nöjd för ja hittade inget som var speciellt men hittade något annat fint istället.
Men så sen när vi skulle åka hem blev båda tjejerna som ja va med där hungriga så dom köpte hamburgare på donken, men ja måste bara säga att jag verkligen hatar hamburgare på donken, för asså jag hatar sallader, vilket hamburgare innehåller, beställer dock då bara hamburgare med "bara" ketchup.
Man blir ju trotts allt fet av hamburgare. Inte för att jag vill vara elak eller så, men kolla bara på dom som bor i Amerika, dom äter ju typ chips till lunch, hallå vad är de för något?

image76

♥Carro

My

hej på er. Idag skrev jag So prov vilken gick super bra.
Hm... ja just nu sitter jag och kollar på film. Two days in Paris tror ja den heter:S den är iaf riktigt dålig just nu. Aja den kanske blir bättre. Vi får se. Någon som sett den?
aa puss på er, jag bloggar mer i kväll
//My
image75

jenny

jjag har nyss kommit in efter att ha varrit ut med min hund. och jag sitter sådär härligt rosenröd om kinderna också. jätte mysigt är det. Jag blir iaf hemma idag så att jag blir frisk någon gång. sen på eftermiddagen måste jag åka in till farsta för att handla en alla hjärstans dag present till min älskling. själv så önskar jag mig ett rosenbud till skolan med tio vit och röda rosor. mina favoriter. Hoppas att ni får en super bra dag iaf.

just nu dunkar fergis - glamorous från min dator

We flying first class
Up in the sky
Poppin.. champagne
Livin.. my life
In the fast lane
And I won..t change
For the glamorous
Ooh the flossy, flossy

jenny

Nu har jag iaf valt ut fyra saker från Abercrombie & Fitch. Jag ska dock lägga till en massa andra saker :) men jag är nöjd med det lilla jag ännu har funnit.
   
(Klicka på de så blir de större)

Caroline

Ja måste bara säga vad otroligt ont i huvudet jag fick utab att plugga eller mest läsa, så jag tog ett glass jordgubbs saft från bob, blev tvungen att säga det för den är såå himla good! Men så jag tänkte att ja gör en liten pause mitt i pluggandet för annars åker bara det jag läser in i ena örat och ut i det andra, vilket inte skulle vara så bra.
Men så jag kollade runt lite här på intrenet och på något skumt och kunstigt sätt hittade jag massa snygga brudklänningar som jag bara blev tvungen att fortsätta att kolla på. Säger  nog godnatt nu också, för ja tror inte ja loggar in senare än såhär.
Här är en av mina favoriter, är den inte snygg eller?

image66

♥Carro

jenny

gåshus, gåshud, gåshud. dom ger mig gåshud!
image64


My

aww kolla va söta underkläder, Värsta alla<3 dag presenter.
puss på er
//My
image63
finns på http://www.victoriassecret.com

Caroline

Ah precis som My berättade har tisdagen alltså idag varit en riktigt taskig dag, verkligen skitdag helt enkelt. Jag ska då också plugga till So provet vi har imorgon, och jag vet faktiskt inte alls hur det ska funka. Imorgon dårå ska jag,mamma och två andra tjejer åka till stan, träffade dom igår så ja känner inte dom. Mamma måste då åka med bara för att ja inte kan polska, vilket dom bara kan, även om ja kanske borde kunna det, ja är ju ändå halv polsk. Men så det ser jag fram emot:)

Ne men nu ska jag gå och äta lite glass med bananer och chokladsås, för man kan ju inte plugga på tom sötmage:) vad är ditt tips inför att plugga? (kamerabild)

image62

♥Carro

My

aww vilken jobbig dag det har varit, En typisk tisdag som bara finns till för att fylla ut veckan. Riktigt tråkig dag+ att jag skrev No prov som inte var specielt roligt.
Så när man väl är hemma så måste man gå och plugga So också, hatar hela den här veckan... Nej i morgon ska det bli andra bullar haha. Jag ska vara jätte positiv och super glad hela dagen.
puss på er
//My
image61
(nu ska jag plugga so)

jenny

nu sitter jag är mega glad, eftersom att min pappa ska åka till USA snart så ska jag självklart få en massa saker av honom när han kommer hem. Jag vet att jag ska beställa lite saker från Abercrombie and Fitch, Victoria Secret och Ralph Lauren. fast fler vet jag inte. har ni läsare något förslag på ett märke som jag kan välja något från :)


jenny

sitter just nu och får damp på både blogg.se för att den är så seg, och H&M's hemsida. jag sitter som sagt och beställer två tröjor. från FASHION AGAINST AIDS. sen ska jag även köpa en väst i helgen :) behöver faktiskt lite nya kläder, hihi. ska nog även tjata till mig ett par nya skor också :)

btw så såg jag nyss att den som det stod ''stop and think'' enbart fanns kvar i 34 vilket jag verkligen inte kan ha. men sånt är ju livet.

image58 image59

jenny

sitter nu ensam hemma och stor tjuter till armageddon som är världens bästa film. och samma sak gäller låten. Snart ser jag knappt vad jag skriver eftersom att tårarna rinner som ett jävla vattenfall. och alla borde fan se den här filmen, när jag har min tjejmiddag så ska jag tvinga alla att se den hihi. det hela kommer sluta med att jag och my sitter och stor grinar.och jag älskar meningen som de har på sina dräcker i filmen "for all mankind" njut av världens bästa låt gott folk.

Caroline

Godmorgon till alla som är uppe sådär tidigt, eller kanske till och med sent för vissa. Idag är det stora No provet andra lektionen, och ja måste bara säga att ja är skit nervös! no proven är alltid lika stora och svåra. Men ja hoppas det kommer gå bra, jamena ja kommer ju göra mitt bästa:)

Önska mig lycka till!


♥Carro

My

Nej nu skall jag gå och lägga mig och titta på lite Tv. I morgon är det No prov som gäller så jag vill vara utvilad. Men sov så gott så ses vi i morgon:) Här får ni en lite bild på min Oliver som råkar vara världens sötaste katt.
puss på er
//My
image56

My

Jag kan meddela att jag mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde morse. Jag har slö tittat på våra bästa år, världens absolut bästa ligga hemma och är sjuk serie. Man känner sig faktiskt inte lika patetisk efter att man har sett den serien. Haha.

Just jag har kommit på ett super bra sätt att få det man önskar sig i födelsedags present. Man skriver en mail lista och länkar till alla hemsidor där man kan beställa grejorna. Gör det hela så mycket lättare för mamma och pappa att köpa det man egentligen önskar sig.

Hehe, hur smart som helst. Ibland undrar jag var jag får alla idéer ifrån. Helt genialiskt.

Dom här tunikorna kommer lätt finnas med på den listan.

Puss på er

//My
image55
finns på www.ellos.se


Caroline

Ja på torsdag är det ju alla♥dag då man kanske borde vara med sin käraste om man har, vilket ja har. Men vad ska man egentligen hitta på då? Några förslag?

image54
♥Carro

jenny

sitter nu men typ världens längst rast, SUCK! ikväll ska jag nog hem till adam. han måste hjälpa mig att plugga till no provet som jag btw, HATAR! nu ska jag och carro hålla våran lektion sist av alla därför att hon var sjuk idag, men men. slutar dessutom sent idag, uchs. hoppas ni får en bra dag.

Caroline

Här är då en bild på den kända Wentworth Miller som är med i Prison Break, han ser ju väldigt bra ut enligt mig och säkert många andra. Men nu måste jag bara fråga är han bög eller inte? går direkt på frågan vilket kanske tolkas lite fult, men ja har nämligt hört olika från folk till folk, och de är ju klart man undrar då.

 
image53

♥Carro

My

God morgon på er.
ush vad dåligt jag mår, ont i huvudet och typ hela kroppen. Jag får helt enkelt stanna hemma idag, jag orkar bara inte sitta i skolan och plugga sv samtidigt som jag mår så här skit.

Blev iaf lite gladare när jag gick in på webblogg.se och såg det här:)

puss på er

//My

image52


jenny

nu sitter jag inne i vårat studeirum på skolan. gårdagen blev INGENTING som jag hade tänkt. när vi kom hem till adam så hann vi kolla på ''matilda'' som gick på tv:n. direkt efter att den hade slutat så ringer telefonen och det är adams faster anna som ringer och säger att hans farmor har dött. klockan 16:45 söndagen den 10 februari 2008. Och det kändes verkligen så hemskt. Dessutom så kändes det jobbigt att jag var hemma hos dom då också. Men det var okej.

rip adams farmor britta 85 år.

Caroline

Uch stannar hemma idag för ja vaknade upp med hals ont och känner nu att jag faktiskt börjar få ont i magen, hoppas bara det inte håller i sig hela dagen!
Men aja, jag som hade planerat all till idag, vad jag skulle ha på mig och allt + att jag och Jenny skulle ha våran idrotts lektion! Men ja hoppas då att vi kan ha den på onsdag istället:)

Men de här hadevarit dagens outfit!

image50Jag fick faktiskt den här tunikan av min pojkvän i julklapp, men har dock aldrig hunnit ha på mig den, eftersom jag blir så himla lätt sjuk. (kamerabild)

♥Carro

Caroline

Satt faktiskt och tänkte på en sak, när jag tänkte på so provet, så ja tänkte bara ställa den korta frågan till er..Sätt er in i situationen att du precis har fått reda på att du är med barn och vet vem pappan är, vad gör du?

Föder barnet och behåller det eller gör abort?



♥Carro


My

Den här bloggen är då väldigt nystartad. Har bara levt i några dygn än så länge:P och vi fick precs våran 101 komentar av Maria (catwalkqueen.blogg.se) Hehe wii vad glad jag blev nu:) A ha en bra kväll på er

image49

Caroline

Ne nu känner jag bara hur jävla onyttig jag är, sitter här framför datan och gör typ ingenting. Jag som har hund borde ju egentligen vara värsta fridluftmänniskan men det kan jag säga att de är jag inte.
Så jag funderar faktiskt på att börja gymma eller i alla fall testa en gång på tränings centret som ligger i bromma. Är det kanske någon som har varit där? och kan säga hur det är? Jag tycker det är skit roligt att springa och cyckla, men bara på maskiner XD hahah

image48

♥Carro, p.s ska gå och äta mammas hallon paj nu när jag väl kan, så jag har något att bränna bort på gymmet;)

My

Men ush ushblää va läskig hon ser ut. Någon som vet om detta är ett gammalt foto eller ser hon faktiskt ut så här?.
image47

Caroline

Hellå hallå, äntligen hemma efter en dag på jobbet, känner verkligen att jag skulle behöva ta det lite lugnt, det skulle ju inte vara fel med lite massage.
Åhh jag är bara så sur! jag som verkligen ville gå på den där festen igår, men ja kunde ju liksom inte för att jag skulle jobba idag. Man vill ju inte komma till jobbet trött som jag vet inte vad, och kanske ha blåa ringar runt ögonen, nu när man är dotter till pappa som jobbar där.
Va det någon som hade turen som faktiskt va där? va det något jag missade eller?

image46

♥Carro

My

Haha Carro och jag som är ute och fotar i skolkorridorerna. Anledningen till att våran rektor fick äran att vara med i bloggen är för att han precis har börjat videoblogga. A det är sant våran rektor Videobloggar. Hur coolt som helst. Anledningen är att vi går på en IT skola men nu ska det bli ännu mer datorer och sådant. Super kul.
puss på er
//My

image45
and we do like morfars tröjan. :P

jenny

en pause från allt pluggande har jag nu, jag är klar med allt inför idrotten förutom att jag ska scanna in bilder ifrån pappret som carro ritade. Sen ska jag plugga SO också när jag kommer hem till adam. Hans pappa hämtar oss i sundbyberg där vi senare åker vidare till hans lilla hus i norra ängby i bromma, mys!

dagens outfit:
Jacka, Vero Moda
Skor, Esprit
Jeans, JC
Linne, HM
tröja, J Linderberg

My

Jag lär väll spendera min dag precis som Jenny för jag har såååå mycket saker att plugga till. Aja bara en vecka kvar sen gå jag på prao och sen är det lov. wiii.
Bild på dagens outfit.- Bekvämlighet
puss på er
//My

image44
Tröja/Tunika: Cubus
Tajts: H&M

jenny

nu sitter jag med en jävla massa plugg, hoppas att eran söndag ser bättre ut än min iaf!

My

Tänkte säga godnatt för mig nu. Hoppas alla såg melodifestivalen, och hoppas alla blev lika arga över att Christer Sjögren gick vidare (tror han heter så..) Sov sött alla. Nu ska jag gå och lägga mig<3

puss på er

//My

image43
bild av: My sommaren 2007

Caroline

Ne nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon tack vare jobbet. Så jag kommer väl börja blogga sen när jag kommer hem imorgon då, men måste ju plugga då också:/

Men här har jag dagens vad man nu ska kalla det, bild. En bild på Paris Hilton, och vad hon gör kanske inte är så otydligt eller?

image42

♥Carro

Caroline

Ja nu har man suttit framför Tv:n och kollat på melodifestivalen, och jag måste säga att jag tyckte att Amy förtjänade det. Är så grymt imponerad av henne tack vare sin ålder och allt! Men däremot skulle jag hällre velat ha Velvet med i kampen i Globen tillsammans med Amy, satt jag blev lite bekymrad.
Men jag hade då med mig min chips skål framför Tv:n, och det blev dill chips idag dårå men lite mint krokant, marabo choklad, mumms!
Tyckte ni att det va rätt personer som gick vidare i melodifestivalen?

image41

♥Carro

My

Ett nytt beroende jag har skapat. Jag ritar konstant kläder. hehe
puss på er
//My
image29

My

Det är på tiden att jag införskaffar mig en skjortklänning.

Vit, grå eller lite marin färgat skulle nog passa mig bra. Jag hittade i alla fall den här inne på Gina Tricot i fredags. Är lite tveksam, men jag fyller faktiskt år snart så värsta bra presenten till mig. Haha.

Puss på er

//My

image25


Caroline

Japp har varit och handlat med pappa, han körde ner mig istället för mamma ville ha så mycket saker. Men nu har jag tagit lite kort på sakerna jag köpte igår som jag hade lovat.

image34image35

En 3/4 tröja från H&M + kofta från Gina tricot
 Ett par skor från skopunkten
Två svarta kjolar från H&M





♥Carro

Caroline

Dagens outfit jag hade när ja åkte till Ica.

image32

♥Carro

My

Bara för att jag verkligen gillar denna bild
image30
Bild av: My sommaren 2007

Caroline

Hahaha roligt att du säger det My, för jag ska bara ut med hunden och sen åka ner till affären med moppen jag me, måste handla för mamma eftersom hon är sjuk och pappa har ju precis opererat din fot, så han får inte änns på sig sina skor. Satt det blir jag som får ta hand om handlandet nu när syrran inte är hemma.
Men sen när ja har gjort dom sakerna LOVAR jag att sätta ut en bild på sakerna jag köpte igår, för jag vet att jag glömde det men ja somnade direkt efter let´s dance.
Förresten vem åkte ut igår?

image28

♥Carro,
 P.s bilden är ifrån sommras då My och jag åkte ner till sjön med alla kompisarna.

My

Aww vad underbart med helg. Tyvärr har jag väldigt många prov som jag verkligen borde plugga till, men jag orkar bara inte. Nej nu skall jag ta moppen ner till affären och köpa mig och syrran lite choklad till i kväll. Det är ju faktiskt melodifestivalen, och även fast låtarna oftast suger så kan man ju inte missa det.

Juste Carro och jag intervjuade 2 killar från våran klass igår. Ämnet var "vad tycker killar om killar med smink"? Haha det blev rätt roligt faktiskt, ska se om jag kan posta upp den lite senare idag. Ha en bra lördag så länge.

Puss

//My


jenny

idag ska jag åka och fixa nya glassögon eftersom att min syn har blivit så himlans dålig. den har blivit sjukt sämre på ett ändå år. Annars så sitter jag bara är i soffan och kollar på skidor medans älsklingen ligger och sover, sötnos!
ikväll kanske farmor och några andra gäster ska komma hem till oss eftersom att vi ska fira henne för hon har fyllt år. Och om vi inte får gäster så ska jag och Adam gå upp till henne med blommor och adams paket. hur ser eran dag ut ?

My

I need sommar NU. ´Det här vinter mörkret börjar bli riktigt tröttsamt. Men det var faktiskt lite ljusare ute i dag när man var på väg mot bussen.

image24
Bild tagen av: mig, sommaren 2007

My

Såg att Carro hade presenterat Rocky så tänkte passa på att visa er en av mina sötnosar.

Namnet på denna godbit är..Grus, hehe jag vet riktigt skumt namn. Värt att nämnas är att min då 3 åriga syster hittade på detta utomordentligt söta namn.

puss
//My

image23image22













Ville inte vara med på bild:/

Caroline

Äntligen hemma! haha aa kanske låter konstigt att jag säger det nu eftersom jag längtade att åka till stan med älskling. Asså bara så ni vet jag bor inte "inne" i stan men inte häller mitt ute i vildmarken om vi säger så.
Men uch har fått ont i fötterna asså, mina skor är typ helt trasiga, men hittade dock inga som föll mig i smaken nu häller. Men aa jag lägger in en bild lite senare på sakerna jag handlade.
Hahah lite roligt asså, jag, My och hennes lillasyrra Linn åkte då in till stan tillsammans då vi sen "slittrades", sen efter en stund träffades vi igen på H&M, och sen när jag hade handlat färdig mina grejer och satt på bussen, kan man ju nästan bara gissa vilka jag träffade igen, My och Linn! hahah roligt asså:)

Men aa fick välkommnane hem från den som rör sig som mest hemma i huset, nämligen min hund Rocky! Så jag tänkte lägga upp en bild på honom som ja tog på Julafton!

image21

♥Carro

jenny

fyfan för den här reklamen, och vilken hemsk röst hon har


jenny

sitter som vanligt i soffan med datorn i famnen i högsta hugg. Har även en kaktus citron sorbe brevid mig, mumma. Ikväll ska min pojkvän komma hem till mig. vi ska ta det lungt, kolla på film och mys förmodligen. Jag är ju fortfarande sjuk. Nästa vecka måste jag äen handla en alla hjärtans dag present till honom, men vet inte vad .. har någon en ide vad jag kan köpa ? :)

image20
Mars 2005 (inför Agnes överrasknings födelsedags fest at Isabellas place)

my

Lite uppdate från RaoulWallenberg skolan.
Hm.. nej det är lite för tidigt för sådant, men senare idag kommer lite roligt om klassen mm, beroende på om dom nu gör något... roligt.
Jag sitter i allafall i vid en av skol datorerna och har så jä*la ont i magen så jag tror att jag ska spy nu på en gång. ajsh det gör faktiskt jätte ont. Hoppas att det blir bättre lite snera idag. Nej jag funderar faktiskt på att åka hem, så ont gör det. aja mer uppdate senare.
puss
//My


Caroline


Säger jag med denna bild. Sitter just nu i datasalen med My, och väntar på att engelska läraren ska komma då lektionen börjar 8.40. Ska ju in till stan idg dårå med min pojkvän Christoffer och handla lite grejer, men det är ju då efter skolan om man säger så. Längtar redan!!
Men jag skriver direkt sen när jag väl har kommmit hem,  så får ni se vad jag har handlat och gjort under dagen.

♥Carro

jenny

min farmor ligger på sjukhuset just nu, hon ramlade och slog i huvudet och armen när hon firade sin födelsedag igenom att åka skridskor. bli frisk farmor!

image16

My

QX GAYGALA 2008

Någon mer än mig som sitter och gungar med i Måns och Alcazars skönsång?
hehe puss på er
image15

jenny

this is it. jag sitter och stör mig på min syster som hostar. jag vill ha tv:n men inte fan är det någon som bryr sig. satt också och tänkte på hur mycket jag önskar att jag var smart, visst mina betyg är väl helt okej men man bort ser från no:n och matten. jag menar herregud vem fan är bra på no? jo typ alla i min klass utom jag såklart. nej so är mitt stora ''it'' område och samhällskunskap tror jag. känner hur min hals har blivit mer svullen och funderar stark på om jag ska ta och ringa pappa och gnälla om alla problem. dock är  väl risken att han kommer tycka att jag är barnslig. men jag älskar min pappa ändå. nej nu ska jag ta och ta över tvn i vardagsrumet och kolla på las vegas.

jenny

det här är riktig humor tycker jag, haha!

Centrala Sollefteå

En man ~70 och en kvinna ~55 sitter i ett sällskap och pratar om skottdramat i Sollefteå, där en man blev skjuten i halsen.
Mannen: Att sånt händer i vår lilla stad är obegripligt.
Kvinnan: Ja, det är hemskt!
Mannen: Men roligt att det händer något för en gång skull!


jenny

satt och funderade på vad ni som läser våran blogg skulle vilja se mer av? kom gärna med förslag :)

Caroline

Åhh hörde den här låten för nån dag sen och kan bara inte sluta lyssna på den nu. Fick till och med spanska läraren att spela den inför hela klassen;D



♥Carro

Caroline

Ska snart börja plugga so eftersom vi har ett stort prov. Eftersom jag har fått MVG på alla so proven vill jag ju absolut inte sänka mig i religion nu, så det är bäst jag börjar plugga i god tid.
När jag pluggar kan jag absolut inte ha mina vanliga skol kläder på mig utan jag väljer att gärna ha på mig mjukiskläder. Så här är mina kläder jag har på mig nu:)

image14

♥Carro

jenny

sitter i mammas säng och funderar starkt på om jag kanske skulle ta och handla något nytt och snyggt att ha första dagen på prao platsen. Vi har dock prao vecka åtta men man vill ju vara ute i god tid. Funderar på att ha ett par jeans, vit t-shirt och en svart väst, enkelt och snyggt. Jag ska btw praoa på The Stray Boys. hoppas att jag kommer att trivas, annars blir det lite jobbigt. haha!
Imorgon kommer pappa hem och inte idag för att han var tvungen att stanna kvar (som vanligt).Nej nu ska jag ta och kolla om det finns något roligt att kolla på. pusspuss

just det, vi har även ett SO prov nästa vecka som jag måste få MVG på, för jag vill verkligen inte sänka mig i det ämnet, plus att jag har haft MVG på alla andra saker så jag måste hålla kvar det MVG:t. Sen har vi också ett NO prov som kommer. Men där vet jag att jag kommer på IG på.

Caroline

Wiiiih imorgon dårå efter skolan ska jag och älskling till stan för att handla lite grejer som jag bara måste ha, bland annat kläder som är speciella för min prao (pralinhuset) och skor, vet dock inte om jag kanske i smyg ska kolla efter något till Christoffer som ja sen kan ge i alla hjärtans dag present.
Men lite pengar kommer ju i alla fall gå åt, även om ja får pengar av mamma till prao kläderna.



♥Carro

jenny

Tänkte visa lite bilder på mig och min pojkvän Adam, kanske kommer fler sen :)

image10
Gran Canaria, vintern 2007
image9
San Marino, sommaren 2007
image11
Stockholm, sommaren 2006

My

Nu kan hela sverigen 15 åringar slappna av, den skriftliga delen av Np svenska är avklarad. Helt ärligt, det känns väldigt bra. Jag valde då att skriva en krönika. Tyckte det såg lättast ut att skriva. Men inte håller glädjen i sig specielt länge. Kom nämligen ihåg att jag har No och So prov nästa vecka så jag måste nog börja plugga lite på det. Föresten så har jag båda dom ämnena på engelska så det blir ju inte precis lättare om jag säger så.

puss
//My


jenny

nu ligger jag hemma i min mammas säng och tycker synd om mig själv. NP tror jag iaf gick hyfsat så det var ju skönt. Annars har jag bara tagit det jätte lungt idag.

nu tänkte jag berätta om vilka bloggar jag brukar läsa :)

Viola: www.vajola.blogg.se
Hon har helt sjukt bra stil och älskar skor lika mycket som jag gör (vilket är MYCKET). Sen är hon inte heller än sån där som bara vill ha en massa läsare och skriver en massa saker som ska provesera folk som vissa andra gör. Nej hon har helt enkelt en underbar stil som man förälskar sig i.

Isabella (blondinbella): www.blondinbella.se
Och jag tycker att hon är en skön tjej som verkligen vill mycket i livet. Ho står verkligen för vad hon tycker och oftast så har hon även en härlig klädstil. Och visst kan jag ibland irretera mig på något inlägg men herregud det gör alla.

Alexandra: www.kissie.blogg.se
haha den här är en enkelt att förklara, för att hon ibland skriver så dumma saker så man nästan trillar av stolen. Dock står hon för vad hon tycker, vilket jag tycker är starkt.

jenny

okej boys, girls and i mitt i mellan. Nu sitter jag upp kurad i min härliga soffa och väntar på att klockan ska bli sju så att jag kan börja gå mot tåget.
Min hals är inte att leka med, känns som sandpapper, huvudet dunkar och foten gör ont. Känns verkligen inte som min vecka iaf. Men det finns en posetiv grej, och det är att min pappa kommer hem IDAG! :) wiie en dag före han brukar. Och nu vet ni ju förstås inte varför han har varit bort men det är för att han jobbar i Karlskrona och Norge under veckodagarna.

Dagens outfit: (inget speciellt eftersom att jag är dunder sjuk)
- Vita strumpbyxor, HM
- Svart klänning, HM
- Svart supersöta jacka, Vero Moda
- Gräddvita new zeeland boots, pappa köpte
- Vit halsduk & vantar, mammas


My

Jag vill ha sommar och tygskor

image8

Bild:http://lalisen.blogg.se/

My

wow va duktig jag och Heidi var idag. Vi simmade 50 längder vilket är väldigt mycket när det gäller mig och Heidi. Nästa vecka höjer vi till 60 längder, haha eller..inte.
Någon mer än jag som har börjat träna inför bikinisesongen?

puss
//My
image7


Caroline

På fredag dårå ska jag och Christoffer åka till stan och handla hade jag tänkt mig, för jag är lite sugen på några nya skor. Har några olika förslag på hur dom ska se ut, och vilken modell men kan liksom iinte bestämma mig riktigt. Vilka tycker du är snyggast?

image6
♥Carro, själv gillar jag alla 3, men hade bara tänk att köpa ett par av dom.

Caroline

Nu var man hemma efter typ 1 timme på bussen från skolan (utan my). Kom hem och fick värsta välkomnandet av Rocky (min hund) som hoppades som jag vet inte vad liksom. Alltid skönt att nån säger hej:P hahah
Men idag dårå va jag i skolan och hade skit roligt, för vi hade typ hjärt och lungräddniing och fick göra mun mot mun metoden på små fula docker (sååå äckligt) men det va så roligt sen när vi skulle typ trycka på bröstet i 30 sekunder. Kan ni tänka er att hela klassen åker upp och ner med rumpan i samma takt? hahah såg roligt ut i alla fall:P
aa en lyckad dag i alla fall + att de va den kortaste dagen i skolan på hela veckan. Hur har eran dag sätt ut då?

♥Carro

Jenny

helvette, jag är som sagt inte smart huvuvd i matte om man säger så. Det måste nog verkligen vara min svagaste sida. Jag fick bara G på provet. men är trots allt glad ändå. Fast ville gära ha VG. men men. Nu sitter jag i min siffa och klagar på hur synd det är om mig. Jag menar jag har svin ont i foten, dunder sjuk och imorgon måste jag till skolan för att göra Nationella skrivdelen som är tre timmar långt. Det är så synd om mig ska ni veta. Hoppas dock att ni andra mår bättre.
Idag har jag iaf suttit och kollat film med min pojkvän Adam som sov här inatt eftersom att han har studiedag idag. Ikväll får jag väl dra mig till centrum och handla godis som jag kan mumsa på imorgon. och just det, så är jag nästan klar med min och Caroline egna idrotts lektion, skööööönt! hoppas ni haden en bra dag. pusspuss

Caroline

Åh idag har det varit en roligt och aa kanske spännande dag. Vi hade ju somsagt nationella proven i svenska idag vilket ja tyckte gick okej. Jag hade nog inte så stora förväntningar på att det skulle vara svårt eftersom man faktiskt inte kan plugga till det, så det var ju inte riktigt någon överrasking precis, men aa.
Åh sen idag på matten fick jag reda på vad jag fick på matte provet, och gissa om jag blev glad?!!! Jag fick MVG!!! wohooo för mig asså!
Men aa man får ju inte glömma fettis dagen idag, om man nu gillar sånt.


Ett gott skratt förlänger livet?

♥Carro

My

Aww nu skall jag äta hembakade semlor

image5

jenny

Hoppas snart att våra läsare stiger, som My sa det känns rätt tråkigt när ingen annan komenterar eller läser hihi. Nu har jag precis ätiti, det blev äen jag som lagade maten idag och mumma vad god den blev. Amerikanska Blåbärspannkaka. Så nu ska jag och mami kolla på ''unga mödrar'' sen blir det ''outsiders'' och ''CSI NY'' skönt att ha en mamma som gillar samma program som jag.

haha just det, jag och mamma satt och pratade om olika karriärer för någon vecka sen, då jag kunde se att hon var lite bekymmrad i henes blick. och rätt som det var så säger hon:

Mamma: Gud vad jag skulle vilja bli ''CSI:are''.
Jag: haha, vad säger du mamma?
Mamma: ja, men tänk att få springa runt med en beautybox och ta massa fingeravtryck.
Jag: Men det är ju inte heller allt dom gör mamma.
Mamma: nej, det stämmer ju också ...


så söööt min mamma är!

My

hej på er alla. Hoppas ni har haft en väldigt bra dag för min har varit helt ok. Hm.. vad gjorde jag idag? Juste, jag höll i idrotts lektionen vilket gick ganska så bra. Hoppas på ett någorlunda högt betyg.
Måste bara få säga att det här bloggandet känns ganska meningslöst just nu, när läsar sifrorna inte är specielt höga. haha vet inte om man kan kalla det läsar siffror än. hm.
äsh vi får hålla ut, och kanske någon dag hittar några människor hit och faller för denna super söta blogg.
Vi är då 3 tjejer från RaoulWallenberg skolan i Bromma. (Stockholm)  någon som vet vad jag snackar om? Vad vi tänker blogga om?
får ni se i framtiden:)
puss
// My
435644-2

Caroline

Hejsan Hejsan, japp idag har det då varit en såndär "vanlig" skoldag då typ inget speciellt har hänt. Ja asså idag skulle jag och jenny då ha idrotts lektionen med det blev flyttat till nästa vecka eftersom hon inte mådde bra, men det gör bara så att vi får mer tid vilket betyder= bättre betyg förhoppningsvis:)
Japp på vägen hem ringde jag pappa så han kunde komma och hämta mig, för imorgon har ju vi nationella proven, och till det gick vi då ta med oss något att kanske äta eller dricka, så jag passade på att handla en bagett, chokladkaka, festis (orange) och en daim glass till både mig och syrran (super good!)

Måste bara säga Krya på dig Jenny!



♥Carro


Jenny

Ja, då sitter man här i soffan med en svullen hals, ont i huvudet och näsan rinner. Måste säga att det här inte var en bra start på min vecka. Fast det som är plus är att jag ska äta min kokosyoghurt. mums!

Men nu kan jag inte blogga mer för jag måste gå ut med min hund Kasper. pusspuss

Caroline

Hejsan, jag hade då faktiskt bara tänkt skriva typ lite om mig själv nudå, och sen sätta igång med mitt bloggande med My och Jenny, vilket jag ser framemot.
Det är då jag som är Caroline eller carro,cajjan, cajjomell,carrobarro, giggi eller vad ni alla ger mig för smeknamn. Men ah jag bor då med min pappa,mamma och storasyster + mina djur som består av hund,katt, kanin, och hamster.
Aja det kommer nog bara bli tråkigt om jag sitter och berättar massa fakta om mig, men lite fick det bli i alla fall. Men jag kommer nog börja skriva lite senare ikväll dårå, för jag ska snart ringa min pojkvän som by the way heter Christoffer<3



♥Caroline

RSS 2.0