jenny

Mycket har hänt sedan jag sist skrev här i bloggen. Jag har fixat allting till London resan (nästan). Jag och min älskling har firat hela två år tillsammans, jag älskar dig adam. Sen har jag även fått en ny dator av mamma och pappa. Och så har jag fått en balklänning, swarovski örhängen. Ett halsband och ett armband till balen. Och idag var dte sista dagen som vi gick i skolan fram tills nästa många, så jävla skönt! hur har ni haft dte älskade läsare ? :)

image1

Caroline

Godmorgon eller kanske godförmiddag(?) aja inte för att nån bryr sig.
Nu är det ju inte långt kvar innan det är bal i min skola, eller det är egentligen typ 1 månad men den kommer ju gå snabbt eftersom det händer så mycket sista veckorna i skolan. Men i alla fall, så hade jag tänkt mig att kanske testa mineralsmink eftersom det sägs vara så himla bra, men det låter liksom som det är så himla svårt att få det perfekt.
Så om nån av er kanske har testat mineralsmink, kanske du kan skriva hur det va, och hur resultatet blev?♥Carro

Caroline

Åh idag var jag,mamma och syrran och handlade mat och sånt. Så det blev lite allt möjligt, och speciellt när vi gick till djuraffären asså det var såå himla stor! jag älskar att vara i såna affärer då man får gå in till kaninerna och dom andra djuren. Men det blev i alla fall lite saker till Rocky våran hund för dom som inte vet, och gissa om han inte blev glad sen när vi kom hem dårå! wow har nog aldrig sett honom så exalterad, och man kunde verkligen se hur glad han blev.
Det vi köpte:

* Speciellt hundfoder för honom
*En nalle (mjuk)
*Godis, som såg ut som en vanlig pralin men som var speciella för hundar
*Sen halsbandet som jag valde ut vilket var skit snyggt med så där lagom bling bling


Förra sommaren när han var liten och knubbig

♥Carro


Caroline

Oj vad man skriver ofta nu då, inte. Men aja man skriver väl när man har tid och lust. Men idag har jag i alla fall lite tid över även om jag kanske inte borde ha det:P har nämligen ett skit stort sk arbete som jag måste göra färdigt innan måndag. Handlar om konflikter då jag själv har valt nordirlands.
Men i alla fall kom in för en stund sen, då jag och My åkte lite moppe vilket aldrig sitter fel! men idag var faktiskt inte anledningen bara att åka för nöjets skull, utan vi åkte och hämtade pengar av en person som vi hjälpe igår genom att kratta(?) löv på hans tomt. Shit vad jag fick ont i min handled säger jag bara. Men tror nog att de är för ja inte är så van, men men de är väl sånt man får ta!:)


♥Carro

Caroline

Ett tag sen nu igen, och som vanligt har mycket hänt sen sist.

Men anyway, nu är nu så det så! Har faktiskt varit ute med min hund idag, och det var ju skönt men det kunde ju ha varit skönare eftersom det inte är något fint väder, jamena asså det är ju hur triskt som hällst. Så jag tyckte faktiskt att jag var värd att slappa lite framför tv idag (även om jag faktiskt har gjort det hela helgen) och då blev det sandor/ida, som jag faktiskt tycker är ganska mysig:)
Mum och dad är bjudna på fest idag så det blir bara jag och syrran som är hemma, så vi får se vad vi hittar på. Är rätt hungrig så det kanske är bäst att laga något gott till oss två.♥Carro

jenny

Nu är min älskling på väg hem till mig så att jag ska väl hoppa in i duschen och när han kommer så ska vi nog prata igenom allt. Mycket blev fel sist vi träffades så det känns bra att vi ska prata igenom saker och ting. Imorgon ska jag betala London resan och tusan vad jag längtar! tänk att jag, my och carro ska till london jag kommer att dö av lycka! nej nu är det duchen som väntar storslaget på mig :)

Caroline

Nu kan man äntligen blogga igen, har ju inte kunnat skriva något vilket alltid är trist även om man inte har så många läsare, men men.
Nu är det första april, den dagen man får ljuga utan att det är fult:P haha lurade faktiskt en kille i klassen. Juste My är tillbaks! wiiiih saknade henne så grymt mycket, och nu är hon här!

Asså jag måste bara säga en sak, VI SKA TILL LONDON! fatta, jag, my och jenny ska till London! okej att det är typ några till från skolan, men ändå. Ahh asså jag lovar vi kommer ha så himla roligt, + att det sen är typ bal när vi kommer hem!!! det kan ju nästan inte bli bättre!(?) Hur är det i London, ni som vet? har nämligen aldrig åkt dit, min familj gillar typ bara varma länder då man solar och sånt, vilket också är nice!:)
♥Carro

RSS 2.0