Caroline

Nu kan man äntligen blogga igen, har ju inte kunnat skriva något vilket alltid är trist även om man inte har så många läsare, men men.
Nu är det första april, den dagen man får ljuga utan att det är fult:P haha lurade faktiskt en kille i klassen. Juste My är tillbaks! wiiiih saknade henne så grymt mycket, och nu är hon här!

Asså jag måste bara säga en sak, VI SKA TILL LONDON! fatta, jag, my och jenny ska till London! okej att det är typ några till från skolan, men ändå. Ahh asså jag lovar vi kommer ha så himla roligt, + att det sen är typ bal när vi kommer hem!!! det kan ju nästan inte bli bättre!(?) Hur är det i London, ni som vet? har nämligen aldrig åkt dit, min familj gillar typ bara varma länder då man solar och sånt, vilket också är nice!:)




♥Carro

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härlig bild!

2008-04-01 @ 19:01:15
URL: http://miiillaan.blogg.se/
Postat av: THERESE

Svar 2: aa hon är skitgullig :) liksom vissa andra bloggerskor försöker vara något som de inte är.. men hon är en egen :D coolt att en söt vanlig person kan bli så framgångsrik =)

2008-04-01 @ 19:01:29
URL: http://teessann.blogg.se
Postat av: Lisa

Tack snälla du !
Jaadu, jag vet inte riktigt... Jag har alltid älskat rosetter och så såg jag att Tjallamalla eller någon webb-butik hade nåt liknande fast.. Ja jag vet inte xD Det var typ så som idén kom flygande iallafall ;D Jag knyter bara en rosett och sen klistrar på ett smycke :) ungefär.. ganska simpelt ;D haha.

ha det bra!

2008-04-01 @ 19:05:27
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: evveistheman.blogg.se

skönt att de går att blogga igen!

2008-04-01 @ 19:32:24
URL: http://evveistheman.blogg.se
Postat av: Nina

svar: ska gymma på nåt ställe i vällingby, min kompis hade rekomenderat det så :)

2008-04-01 @ 20:17:19
URL: http://www.nnina.blogg.se
Postat av: Sandie

London e underbart läckert... Vill dit igen och spendera en weekend =) Men picadilly circus e najs, hamleys måste ni in på, harrods var stängt när vi var där..., house of parlaments=magnefikt ni måste kolla in det samt big ben =)

2008-04-05 @ 08:36:38
URL: http://chipset.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0